Catarroja estrena el Nadal amb el betlem, nova il·luminació i Bústia Reial

Guardar

Nadal Catarroja 1
Nadal Catarroja 1

El Nadal de 2020 serà diferent per a la ciutadania. Ara bé, des de l'Ajuntament de Catarroja es posaran tots els mitjans per a poder recuperar totes les celebracions públiques que siguen possibles de posar en funcionament, sempre respectant totes les mesures de seguretat donada l'actual situació. Per això, per a començar, no podien fallar tres elements bàsics com la il·luminació dels carrers, la bústia real per a recollir els desitjos de la infància i el reformat pesebre.

"Que els nostres carrers lluïsquen el Nadal és una tradició que enguany s'ha convertit quasi en una petició de la ciutadania, donat l'any tan dur que estem vivint, per això hem treballat de valent per a adaptar i oferir un programa de celebracions que comunicarem la setmana vinent. El primer pas ha sigut restaurar el nostre betlem, que havia sigut danyat pel pas dels anys des de la seua compra en 2006. També la instal·lació de la Bústia Real, que enguany ha sigut més especial que mai, ja que com a suport al sector faller, hem contractat a artistes fallers perquè ens dissenyen aquest element que segur que serà la sensació de la infància de Catarroja", explica Miquel Verdeguer, regidor de festes.

La Bústia Real ja es troba instal·lat a l'Ajuntament de Catarroja perquè els més menuts puguen depositar allí els seus somnis i esperances. Ara bé, en els pròxims dies publicarem l'itinerari que seguirà per tot el municipi per a tots puguen accedir a ell. Quant al pesebre, aquest ja es troba visible en la seua ubicació habitual, plaça Llotgeta, lluint enguany com el primer dia gràcies a un delicat procés de restauració. D'altra banda, en els pròxims dies es donarà a conéixer la programació d'activitats nadalenques, que enguany seran totalment renovades però sense perdre el més important, que la infància de Catarroja puga gaudir de la presència dels Reis Mags i Pare Noel als seus carrers.

Finalment, la il·luminació nadalenca ja llueix als carrers de Catarroja. "Enguany hem optat per realitzar una inversió en aquest material que alegra tant els carrers del nostre municipi. Per això hem comprat tota la il·luminació que serà amortitzada durant el primer any, ja que podrem utilitzar diversos dels elements en altres celebracions i podrem instal·lar-la amb recursos propis, retallant sensiblement la factura d'aquesta infraestructura festiva", explica Jesús Monzó, alcalde de Catarroja.

Destacats