Catarroja es prepara per a la III edició de la Gala Catarrogines

Aquest esdeveniment que serveix per a fer valdre i visibilitzar a les dones de Catarroja tindrà lloc enguany el pròxim 29 de Març a les 19 hores

Guardar

Gala Catarrogines 2020
Gala Catarrogines 2020

La III Gala Catarrogines consolida la seua presència en el calendari d'actes catarrogins i enguany es reinventa. Aquest esdeveniment que serveix per a fer valdre i visibilitzar a les dones de Catarroja tindrà lloc enguany el pròxim 29 de Març a les 19 hores amb la presentació de la ballarina actriu i coreògrafa Pepa Cases.

"Aquest acte serveix per a visibilitzar la figura de la dona en la nostra societat, crear referents necessaris per a les futures generacions i donar veu a aquelles que, amb el seu treball diari, han fet que la societat vaja eixint de la dura situació de pandèmia i que no han tingut el reconeixement que mereixen. Enguany ens hem hagut de reinventar i el calendari que ens ha acompanyat durant les darreres edicions deixa lloc a un vídeo que segur ens emocionarà" hi ha afegit la regidora d'Igualtat, Beatriz Sierra.

Tal com ha recordat la regidora d'Igualtat enguany les catarrogines que han sigut triades pel col·lectiu Dones de Catarroja passaran del paper al multimèdia. Una nova evolució d'aquest esdeveniment que es realitzarà al Teatre Auditori de Catarroja amb les mesures de seguretat actuals de control d'aforament, distància de seguretat i mascareta. Per motius obvis, el públic general no podrà assistir, però es farà una gravació que posteriorment es penjarà a les xarxes socials municipals.

Destacats