Catarroja entrega els seus reconeixements honorífics pel 9 d’octubre

Guardar

Carmen Raga
Carmen Raga

Un any més, coincidint amb la celebració de les Festes del 9 d'octubre, l'Ajuntament de Catarroja entrega els seus reconeixements honorífics a ciutadans o entitats locals de rellevància, amb l'objectiu de reconéixer el seu treball en determinats àmbits locals.

El lliurament d'aquests reconeixements, que ja va per la seua cinquena edició, tindrà lloc el 8 d'octubre a les 18 hores en el saló de plens de l'Ajuntament de Catarroja, una cerimònia en la qual participaran tots els membres de la corporació municipal i que des de l'Ajuntament fan extensiva la invitació a tota la ciutadania, en un acte d'homenatge obert al públic.

En aquest cas els homenatjats són dos, una entitat cultural i una persona il·lustre del municipi pel seu servei a la ciutadania. Ens referim a la Coral Polifònica Sant Pere, que enguany compleix el seu 25 aniversari delectant-nos amb les seues genials interpretacions, com la que gaudirem fa uns dies en les Festes Populars, i també a na Carmen Raga, comare i figura molt respectada dins de les veïnes i veïns, responsable d'assistir en els parts d'un gran nombre de catarrogins i catarrogines en el segle passat.

Tots dos premiats agafen el relleu d'Intercomparsa Catarroja, que l'any passat va rebre el reconeixement pels seus 20 anys i el seu treball per a impulsar la celebració dels Moros i Cristians com a Festa d'Interés Local.

"Una vegada més el 9 d'octubre es converteix en una jornada per a festejar i reconéixer als nostres ciutadans i entitats més il·lustres", explica l'alcalde, Jesús Monzó. "Enguany volem premiar la gran tasca de la Coral Polifònica Sant Pere en el seu 25 aniversari com un reconeixement a la difusió de la cultura mitjançant la música, però també posar en valor la importantíssima contribució de la comare Carmen Raga com a testimoni i responsable d'un dels moments més importants de diverses generacions de Catarroja, l'inici de la vida".

Finalment, recordar que els reconeixements, que van ser entregats per primera vegada en 2015, són proposats per l'equip de govern.

Arxivat a:

Destacats