Catarroja demana al Consell el seu tancament perimetral davant la proximitat a municipis confinats

Guardar

Proteccio Civil Catarroja
Proteccio Civil Catarroja

L'alcalde de Catarroja (València), Jesús Monzó, ha sol·licitat al Consell el tancament perimetral de la localitat davant la seua proximitat als municipis d'Alfafar, Massanassa, Benetússer i Sedaví, confinats des de dijous passat per les noves restriccions a causa de la pandèmia.

Així mateix, la Junta de Govern Local, presidida per Monzó i la vicealcaldessa, Lorena Silvent, ha pres una sèrie de mesures per a reforçar la seguretat, entre les quals es troben el tancament de jocs infantils, zones esportives i instal·lacions culturals, esportives i d'oci, així com la suspensió de qualsevol activitat en aquestes, ha indicat l'Ajuntament en les seues xarxes socials.

La biblioteca, per part seua, tancarà a excepció dels préstecs i la devolució de llibres, que es realitzaran amb cita prèvia. A més, el consistori ha acordat limitar la capacitat en el cementeri a 25 persones, augmentar la neteja al voltant d'escoles, instituts, el centre de salut, residències, mercat, ajuntament, farmàcies i supermercats.

Destacats