Catarroja continua millorant les seues infraestructures educatives

Guardar

CEIP Paluzie
CEIP Paluzie

L'Ajuntament de Catarroja continua treballant en el projecte de poble del futur, planificant les noves infraestructures i les millores en les ja existents amb les autoritats autonòmiques. Així doncs, el regidor d'Educació, José Antonio Cuberos, s'ha reunit amb el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor Garcia, al qual li ha exposat les millores necessàries al municipi.

"Aquesta reunió, fa possible continuar amb la senda de millora de les infraestructures educatives a Catarroja, en les que seguirem treballant conjuntament amb la Generalitat i el Govern", ha explicat Cuberos. "D'altra banda, els hem demanat col·laboració per a desembossar la situació del nou IES que porta parat en Patrimoni molt més temps del que ens podem permetre", conclou.

Cuberos ha mostrat "preocupació" per les obres del Vil·la Romana, i el temor que acabe presentant el mateix problema que el CEIP Joan XXIII. En aquest cas, des de la direcció general d'Infraestructures han mostrat la seua disposició a, si fora necessari, sol·licitar altre pla Edificant d'urgència per a posar les obres en marxa. Per últim, s'ha demanat un informe per a analitzar possibles problemes estructurals en el CEIP Paluzié i posar-se mans en l'obra per a la seua reparació.

Destacats