Catarroja col·labora amb el ‘Voluntariat ambiental’ en el Parc Natural de l’Albufera

Guardar

Port de Catarroja
Port de Catarroja

L'Ajuntament de Catarroja, a través de la regidoria de Medi Ambient, col·labora en el desenvolupament del 'Voluntariat ambiental'. Es tracta d'una activitat organitzada per SEO/Birdlife, per la qual, durant els caps de setmana de maig i juny, s'acostarà els valors ecològics i de conservació de l'entorn natural a un grup de persones interessades per mantenir més viu el Port de Catarroja.

Aquesta activitat de voluntariat comptarà amb una doble finalitat per a les persones que vulguen participar en ella. D'una banda, es formarà a les mateixes perquè puguen conéixer molt millor el preciós entorn natural que tenen al seu voltant. Mentrestant, la seua labor de voluntariat es traduirà en una labor com a informadors sobre el Parc Natural, el Tancat de la Pipa o el Port de Catarroja a totes les visites que ho facen durant el cap de setmana. El procés de formació al voluntariat tindrà lloc el 8 de maig en el Port de Catarroja i serà oferit per SEO/BirdLife. Prèviament, hauran d'apuntar-se en la web de catarroja.es.

"El 'Voluntariat ambiental' és una activitat de sensibilització i comportament cívic, mitjançant la qual volem posar encara més en valor l'ampli tresor natural que tenim al nostre costat. Coneixent el ric valor ambiental del Parc Natural de l'Albufera, involucrant a la ciutadania i amb el suport de SEO/BirdLife aconseguirem aquest important objectiu", explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.

Finalment, cal recordar que aquesta col·laboració entre SEO/BirdLife i l'Ajuntament de Catarroja s'estableix en relació amb l'última campanya d'Egevasa. L'empresa encarregada del subministrament de l'aigua potable ofereix un euro solidari a SEO/Birdlife per cada família catarrogina que es passe a la factura electrònica, segons l'acord signat amb el consistori.

Destacats