Brot de coronavirus a l'Horta Sud: Alcàsser i Paterna

Guardar

Entorno Torre y cuevas Paterna
Entorno Torre y cuevas Paterna

Dos municipis de l'Horta Sud han notificat, en l'última jornada, brots de coronavirus. Així ho ha confirmat la Conselleria de Sanitat en l'actualització de dades de coronavirus a la Comunitat Valenciana. Es tracta d'un brot d'origen social al municipi d'Alcàsser, que ha acabat amb un total de nou positius confirmats per PCR. D'altra banda, Paterna, també d'origen social, ha registrat un brot amb sis persones contagiades.

L'àmbit social continua sent l'origen més freqüent dels brots de coronavirus a la Comunitat Valenciana. De fet el 67% dels brots es produeixen en aquest entorn, seguit del laboral amb el 18,6% dels casos. Per edats, els grups compresos entre els 35 i els 64 anys continuen comptabilitzant la majoria dels nous casos positius, concretament el 44,4% dels brots. Així i tot, el 90% dels nous brots són de xicoteta magnitud, és a dir, de menys de 10 persones.

La Comunitat Valenciana ha registrat 562 nous casos i 674 altes en un dia. Actualment, 5.545 casos romanen actius i 397 persones romanen ingressades als hospitals valencians. D'altra banda, s'han registrat huit noves defuncions.

Destacats