La Policia Local de Benetússer millora la seua flota

Guardar

coche policía benetusser
coche policía benetusser

La Policia Local de Benetússer ha incorporat un nou vehicle a la seua flota. Es tracta d'un vehicle de nova generació de tecnologia híbrida de motor mixt elèctric i gasolina amb menor consum i més eficient, amb distintiu ECO.

El nou vehicle, que és de tipus SUV, compta amb unes dimensions similars al vehicle adquirit fa 7 anys per la corporació, però aquest és de major altura, la qual cosa proporciona un camp de visió més ampli i millora l'accessibilitat als policies. En ser més alt permet salvar obstacles sense afectar el vehicle, com ara voreres o plataformes, sots, etc.

A més, disposa d'un ampli maleter que ha permés la instal·lació de moble auxiliar i distribució de l'equipament, que proporcionen les condicions òptimes per a la confecció d'informes i diligències.

Així doncs, com a equipament destaca la ràdio de tecnologia Tetra, propietat de l'Ajuntament i adquirida per subvenció IFS; així com una tauleta que permet l'elaboració d'informes en la via publica, realitzar reportatges fotogràfics per a atestats, a més de consultar dades en temps real, sense intervenció de la Central de comunicacions.

Així mateix, compta amb un moble de metall amb calaixos, safata extraïble per a confecció d'actes i informes; il·luminació de la zona de treball; o un ariet per a l'obertura de portes.

A més, en aquest cotxe els i les policies de Benetússer comptaran amb un desfibril·lador; extintors; llanternes amb carregador; un etilòmetre digital i un altre evidencial amb impressora portàtil; kits de detecció de drogues; una farmaciola; cisalla; pinces per al cablejat elèctric bateria; cinta policial restricció de zones i acordonament; cons; manta tèrmica; i dispositius lluminosos per a regulació del trànsit i controls.

En aquesta ocasió s'ha optat per una modalitat de contracte de rènting, que és utilitzat per la majoria de les plantilles de Policia local, autonòmica, nacional i Guàrdia Civil, pels seus avantatges de gestió, per no ser necessari emprar funcionaris que s'ocupen del seu equipament, estat, revisió, gestió d'impostos, assegurances i parts.

Amb aquest tipus de contracte s'eliminen també les despeses afegides per danys d'ús indegut o falta de garantia, avaries, unificant-se totes les despeses pròpies del seu funcionament a un sol element comptable que inclou totes les despeses del vehicle (assegurances a tot risc, manteniment, reparacions, impostos, vehicle policial de substitució, etc.)

Destacats