La Policia Local de Benetússer incrementa el seu parc mòbil per a lluitar contra el Covid-19

La nova unitat de motos permetrà reforçar el control dels accessos dels col·legis

Guardar

Unidad_Motos_PLBenetusser1
Unidad_Motos_PLBenetusser1

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Seguretat Ciutadana, ha incrementat el parc mòbil de la Policia Local amb l'adquisició de dues noves motos amb l'objectiu de reforçar els mitjans per a lluitar contra la pandèmia de la Covid-19. Tots dos vehicles, que han tingut un cost aproximat de 14.700 euros, permetran respondre a l'increment de la demanda dels serveis policials mitjançant la creació d'una unitat específica motoritzada amb torns de matí i vesprada amb operatius adaptats a la situació actual.

D'aquesta manera, a partir de gener, el nou servei donarà resposta a l'increment de les labors de control en la via pública reforçant els accessos en els centres escolars, així com al trànsit general i, molt especialment, les tasques pròpies de la Policia de proximitat, la qual s'encarrega de cobrir tots els conflictes que puguen sorgir en el dia a dia del municipi. A més, amb aquesta mateixa finalitat, s'ha dut a terme la rehabilitació d'un dels cotxes policials propietat de l'ajuntament per a la seua posada a punt amb l'objectiu d'oferir els serveis d'atenció a la ciutadania de forma òptima. "Davant l'augment de la demanda dels serveis de la nostra Policia Local, la nostra prioritat ha sigut millorar el que ja teníem i crear un nou operatiu que estiga rodant tot el dia per a incrementar la visibilitat dels nostres agents i reforçar la seua labor", ha assenyalat la regidora de Policia, Dolors Tarín Belda.

Així, aquest increment i rehabilitació del parc mòbil de la Policia Local, permet millorar la qualitat del servei de les forces de seguretat del municipi potenciant les labors de reforç derivades de la Covid-19. Un servei que des de la declaració de la pandèmia s'ha adaptat a les noves necessitats de la ciutadania, incrementant la presència policial en la localitat per a dur a terme les labors de control del compliment de les normes sanitàries en places i espais públics, així com de reforç del control de la circulació durant els caps de setmana, especialment durant l'horari del toc de queda.

Destacats