La Policia Local de Benetússer es reforça amb la incorporació de 5 nous agents

Guardar

incporación policías (1)
incporación policías (1)

La Policia Local de Benetússer ha incorporat cinc policies a la seua plantilla, amb la finalitat de reforçar la seguretat de la localitat. Així doncs, amb aquestes incorporacions aquest cos queda compost per 25 funcionaris, 23 homes i 2 dones.

"Després d'aquesta incorporació, es completa l'estructura de la Policia de Local de Benetússer amb la finalitat de reforçar el servei en benefici de la ciutadania, sobretot en un moment en el qual el paper d'aquest cos és fonamental per a garantir el compliment de les mesures establides en la nova normalitat per a frenar l'expansió del COVID19" ha defensat l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Els nous agents han sigut contractats per un temps màxim de dos anys, a mesura que estableix la Llei de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que s'activen els procediments administratius oportuns, per a la consolidació progressiva de les places vacants en les diferents categories.

En aquests moments la Policia Local d'aquest municipi de L'Horta Sud es troba immersa en un procés d'estabilització del cos de Policia Local. De fet, en el primer trimestre de l'any el consistori va convocar un concurs oposició amb 6 places, així com la consolidació de l'estructura de comandaments intermedis i la prefectura, "perquè volem garantir una estabilitat i continuïtat a aquesta estructura", ha explicat l'alcaldessa.

Per part seua, la regidora de Policia, Dolors Tarín Belda, ha defensat que aquestes incorporacions completen l'estructura del cos de Policia Local amb nous professionals que s'uneixen a un gran equip, preparat, format i entregat.

"A Benetússer tenim a grans professionals que vetlen per la seguretat dels nostres veïns i veïnes, amb un gran sentit del servei públic", ha destacat la regidora de Policia.

Destacats