La joventut de Benetússer mostrarà la seua cara més responsable en un concurs fotogràfic

Guardar

Concurso_CIJ Benetusser
Concurso_CIJ Benetusser

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Joventut, ha posat en marxa el concurs de fotografia 'Covid-19, joventut responsable' amb el qual es vol mostrar una imatge diferent i no estereotipada dels i les joves del municipi durant la crisi sanitària. Sota aquesta premissa, es demana als participants que compartisquen a través de la seua xarxa social d'Instagram fotografies originals i innovadores que mostren situacions o comportaments que transmeten la seua visió particular sobre la Covid-19 i les conseqüències en el seu entorn. D'aquesta manera, "volem posar en valor l'empatia, la solidaritat o la denúncia de la nostra joventut en un context complex que pot fomentar la seua creativitat i participació", afig el regidor de Joventut, Denis Madrid.

Es tracta d'una iniciativa que busca mostrar actituds positives que promoguen el respecte per les normes i les recomanacions sanitàries, al mateix temps que vol premiar el paper fonamental que té la joventut a l'hora de lluitar contra la pandèmia. Per això, el concurs contempla la participació de joves d'entre 14 i 30 anys residents, escolaritzats o que treballen en el municipi, els quals hauran de presentar una única fotografia acompanyada d'una breu explicació o cita que contextualitze o suggerisca alguna idea relacionada amb el tema del projecte organitzat pel CIJ de Benetússer.

Les fotografies seran analitzades i seleccionades per un jurat sobre la base de la seua originalitat, qualitat o inclusió de col·lectius desfavorits, així com per la seua relació amb temàtiques socials sensibles vinculades a la precarietat laboral, els col·lectius minoritaris o els aspectes sanitaris. El concurs, que es durà a terme del 21 de desembre al 17 de gener, contempla l'elecció d'un guanyador o guanyadora que obtindrà com a premi una càmera fotogràfica esportiva i dos segons premis consistents en material esportiu.

Les bases del concurs poden consultar-se en la web municipal. Per a solucionar qualsevol dubte es pot telefonar al 647 381 612 o escriure un correu a joves@benetusser.net

Destacats