L'Ajuntament reparteix mascaretes a tots els comerços de Benetússer

Guardar

benetusser
benetusser

L'Ajuntament de Benetússer ha començat la distribució de mascaretes entre els comerços del municipi que tenen permesa l'obertura, amb la finalitat de vetlar per la seguretat de compradors i venedors.

Segons explica l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, als comerciants "se'ls fa lliurament de mascaretes quirúrgiques amb l'objectiu que puguen facilitar-les als clients que estiguen desproveïdes d'elles durant les seues compres". Al costat de les mascaretes quirúrgiques se'ls entrega un parell de mascaretes reutilitzables de tipus N95 per a ús dels comerciants.

Al seu torn, l'Ajuntament també ha dotat a més de 70 comerços de mampares de protecció durant les últimes setmanes i continua equipant als establiments a mesura que reobrin les seues portes al públic.

Amb aquesta acció es complementa la ja iniciada per les farmàcies de la població que estan distribuint mascaretes per a les persones més vulnerables i majors de 65 anys, que ja poden recollir tres unitats per a ús propi presentant la seua targeta SIP.

Seguint el mateix pla de seguretat, la setmana passada la Policia Local, Protecció Civil i personal de l'Ajuntament van repartir també mascaretes a les parades d'autobús a les persones que prenien el transport públic i també als conductors.

Destacats