L'Ajuntament de Benetússer contracta a dotze joves a través del programa EMPUJU

Guardar

Benetússer
Benetússer

Dotze joves han iniciat el seu contracte d'un any en diferents departaments de l'Ajuntament de Benetússer on desenvoluparan treballs d'interés general i social a través dels programes EMCUJU (Ocupació Qualificada Juvenil) i EMPUJU (Ocupació Pública Juvenil) de la Generalitat Valenciana, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil cofinançat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF).

Amb els programes EMCUJU i EMPUJU es contracta a joves menors de 30 anys per a realitzar serveis i funcions pròpies de l'Ajuntament, que busquen impulsar la formació i l'ocupació.

L'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, ha donat la benvinguda en el consistori als nous treballadors. Segons explica l'alcaldessa "apostar per l'ús dels joves i que puguen accedir a la seua primera ocupació en l'Administració és un objectiu que no hauria de perdre's de vista mai, perquè en la mesura que ajudem el seu creixement com a treballadors, ajudem a crear una societat amb més futur per a tots". També ha acudit el regidor d'AEDL, Emilio Cano Arteaga, i la regidora d'Igualtat, Ana Martín Valero.

Els joves contractats participaran en diferents àrees realitzant funcions de: administratiu (4), treballador social (1), arquitecte tècnic (1), peó de brigada (3) i conserge (3).

Arxivat a:

Destacats