Els veïns de Benetússer fabriquen 7000 mascaretes per a l'Hospital Peset de València

L'Ajuntament ha organitzat una xarxa de voluntaris per a confeccionar 7.000 mascaretes i 200 bates durant un mes per a ajudar al personal de l'hospital

Guardar

WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.54.15
WhatsApp Image 2020-04-16 at 10.54.15

L'Ajuntament de Benetússer ha col·laborat al costat d'un grup de voluntaris confeccionant milers de mascaretes de protecció, així com bates i maniguets de tela per a proveir a l'Hospital Universitari Doctor Peset de València.

Fa un mes l'Ajuntament va reaccionar a l'estat d'alerta sanitària fent una crida a la ciutadania per a conformar una xarxa de voluntaris al costat dels quals fabricar màscares per a l'hospital i protegir al personal de la infecció. La iniciativa del Fòrum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21 Local i de l'Ajuntament va tenir un enorme impacte mediàtic en l'àmbit nacional que va potenciar aquesta xarxa de voluntariat al màxim.

"La resposta va ser increïble", comenta la regidora de Sanitat, Aroa Juan Rueda, "organitzem un grup de 200 voluntaris en la població però rebem moltíssims més oferiments per a col·laborar amb la iniciativa; de persones i empreses de dins i de fora del municipi."

Per la seua part l'Hospital Doctor Peset va proveir a l'Ajuntament del material necessari i les indicacions per a la confecció de les mascaretes. "Des del primer moment l'engranatge del voluntariat es va posar a treballar incessantment, durant gairebé 30 dies, dedicant centenars d'hores a aquesta causa; milers sumant les de totes les persones que han participat" ressalta la regidora.

També han col·laborat amb aquesta xarxa diverses empreses que han donat material i fins i tot han cedit la seua maquinària industrial per al tall de tela.

Des de l'Ajuntament de Benetússer es llança ara "un missatge d'agraïment a totes aquestes persones, entitats i empreses que han participat amb aquesta causa, així com a la directiva de l'Hospital Doctor Peset i al personal del servei de llenceria des del qual s'han realitzat els lliuraments i recollides de material. Junts hem aconseguit frenar la corba i junts vencerem" afirma l'edil.

Arxivat a:

Destacats