Els Reis Mags visiten Benetússer en la nit més màgica de l'any

La visita de les seues Majestats d'Orient posa fi a una programació nadalenca marcada per la necessitat d'evitar aglomeracions i qualsevol situació de risc en el context del Covid-19

Guardar

Visita Reyes Magos_Benetusser
Visita Reyes Magos_Benetusser

Benetússer s'ha vestit de gala per a rebre la visita dels Reis Mags d'Orient, un esdeveniment que compta amb gran tradició en el municipi i que dóna inici a la nit més màgica de l'any. En aquesta ocasió, no obstant això, s'ha hagut d'apostar per una nova fórmula perquè els xiquets puguen saludar a les seues Majestats sense cap risc de contagi, per la qual cosa s'ha sol·licitat la col·laboració de tota la ciutadania perquè xicotets i majors saluden als Reis des dels balcons de les seues cases. "Enguany, més que mai, els Reis Mags no han volgut faltar a la seua cita amb Benetússer per a portar il·lusió als nostres xiquets i xiquetes d'una manera que respecte al màxim les mesures sanitàries", ha destacat l'alcaldessa del municipi de l'Horta Sud, Eva Sanz.

D'aquesta manera, la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar ha començat com cada any a l'ajuntament, on han sigut rebuts per l'alcaldessa i el regidor de festes, Denis Madrid. El missatge dirigit a tots els veïns i veïnes de Benetússer, que tradicionalment es pronunciava des del balcó de la casa consistorial i que donava principi a la cavalcada en companyia de centenars de persones, ha sigut enviat a través de les xarxes socials municipals per a avisar a tots els xiquets de l'inici de la seua visita pels carrers i places del municipi. En el missatge, pronunciat pel rei Melcior, s'ha volgut reconéixer la immensa labor dels més xicotets de la casa adaptant-se a totes les mesures sanitàries i ajudant en tot moment a pares i professors a fer front a la pandèmia. Després d'un brindis a la salut de tots els benetussins, els Reis han començat a recórrer la ciutat en companyia dels seus patges i de la nova patrulla motoritzada de la Policia Local, portant la il·lusió i la màgia a les llars abans de començar l'esperat repartiment de regals.

Destacats