Els Reis d'Orient envien un vídeo amb instruccions per a la seua visita a Benetússer

Guardar

Visita_PapaNoel1_
Visita_PapaNoel1_

La localitat de Benetússer calfa motors per a viure les nits més màgiques de l'any en el context de la Covid-19. Per això, i amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, s'ha sol·licitat la col·laboració ciutadana per a acollir les visites del Pare Noel i dels Reis Mags respectant en tot moment les mesures sanitàries. D'aquesta manera, ahir a última hora de la vesprada, el Pare Noel va arribar a Benetússer per a passar pels carrers del municipi i així saludar als xiquets i xiquetes que l'esperaven als balcons. L'esperada visita va donar principi en les dependències de l'ajuntament, on va ser rebut com és tradició per l'alcaldessa, Eva Sanz, i les falleres majors de la ciutat, Vera Díez-Madroñero i Alba Gómez, a les quals va entregar un present per a elles i les seues Corts d'Honor. Una vegada finalitzada la visita oficial, va donar principi el circuit motoritzat del Pare Noel per les diverses zones de la ciutat, escortat per la nova unitat de motos de la Policia Local.

Però si una visita és esperada amb ganes pels xiquets i xiquetes de Benetússer, és la de les seues majestats, els Reis d'Orient, els quals han fet arribar un vídeo als més xicotets de la casa per a informar-los que ja estan en camí carregats d'il·lusió i regals. En el vídeo, en el qual es pot veure als Reis travessant platges, boscos i camins, s'apel·la a la col·laboració de la ciutadania per a viure una nit màgica i segura, per la qual cosa es demana que tots i totes esperen la seua visita des del balcó de les seues cases. "Els Reis Mags saben que són molt volguts a Benetússer i no volen fallar als nostres xiquets i xiquetes, així que estem treballant conjuntament per a organitzar una visita diferent i original", assenyala l'alcaldessa de la ciutat, Eva Sanz.

El pròxim dia 5 de gener, la comitiva reial visitarà les dependències municipals i enviarà, a través de les xarxes socials, el tradicional missatge que es llegirà des del balcó de l'ajuntament amb l'objectiu d'arribar a totes les llars perquè els xiquets es preparen davant la seua arribada. Després de l'emissió del vídeo, donarà principi el circuit dels Mags d'Orient en companyia dels seus patges reials per tots carrers de la ciutat.

El vídeo dels Reis Mags pot visualitzar-se en el següent enllaç: https://bit.ly/3pcftno

Destacats