Els Benemonster de Benetússer protagonitzen el calendari municipal del 2021

Durant les setmanes de confinament, els xiquets i xiquetes de la localitat van lluitar contra la Covid-19 amb els seus dibuixos de fantàstiques i acolorides criatures amb poders màgics

Guardar

Calendario_Benetusser
Calendario_Benetusser

L'Ajuntament de Benetússer ha començat a repartir entre la ciutadania el seu tradicional calendari municipal en el qual es recullen les dates i festivitats més rellevants per al municipi de l'Horta Sud. Com cada any, el calendari posa en valor un tema relacionat amb la localitat i en aquesta ocasió està protagonitzat pels Benemonster, unes fantàstiques criatures creades pels xiquets i xiquetes de Benetússer durant les setmanes de confinament que van infondre il·lusió i esperança per a lluitar contra el virus. "Durant aquells dies, van arribar a l'ajuntament centenars de dibuixos de totes les formes i elaborats per menors de totes les edats, per la qual cosa hem volgut que el seu esperit de lluita i dedicació siga el nostre referent de cara al 2021", afirma l'alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

Per a això, s'ha dut a terme una selecció d'alguns dibuixos representatius que encapçalaran cadascun dels mesos com a reflex de les idees i missatges dels xiquets sobre la Covid-19. A més, el calendari també vol retre homenatge als sanitaris, a la medicina i a tots aquells i aquelles que durant els passats mesos van dur a terme una labor imprescindible per a la nostra societat. D'aquesta manera, en les pàgines del calendari, a més de dates rellevants a nivell municipal, es troben dies destacats dedicats a l'atenció primària, al pacient, a la infermeria o a la donació de sang i d'òrgans, amb l'objectiu de recordar que formem part d'un món que necessita de la col·laboració de tots i totes per a continuar funcionant.

Finalment, també s'ha volgut posar en valor totes les eines telemàtiques municipals amb les quals compta la ciutadania de Benetússer per a accedir al seu ajuntament. Amb aquest objectiu, en la contraportada s'inclou un llistat d'àrees i serveis municipals en els quals dur a terme l'atenció ciutadana, un recordatori de les normes d'ús del Bàndol Whatsapp o les opcions de descàrrega de l'APP municipal que cada dia compta amb més adeptes.

Un repartiment escalonat per a evitar aglomeracions

Aquest matí ha donat principi el repartiment dels 5.500 calendaris en el Xalet de la Xapa, un esdeveniment que compta amb un gran interés per part de la ciutadania per la qual cosa és necessari posar l'accent en les normes i recomanacions sanitàries per a evitar en tot moment les aglomeracions. Per això, s'ha habilitat un recorregut d'entrada i eixida per accessos diferents per a evitar creus entre les persones i, a més, els informadors ECOVID del municipi es troben vigilant la distribució del calendari en òptimes condicions sanitàries. El repartiment tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores i els dies 4 i 5 de gener de 10 a 14 hores. Els ciutadans interessats a rebre el calendari hauran d'aportar el DNI o un justificant de residència en la localitat.
Destacats