El CIJ de Benetússer cerca a les seues joopers per al 2021

Guardar

joop
joop

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Joventut, obri una nova convocatòria per a formar part d'una nova edició del programa JOOP (Jove Oportunitat) coordinat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) que té com a objectiu motivar i orientar a joves d'entre 16 i 21 anys que han abandonat els estudis. Es tracta d'un projecte que ha comptat amb gran èxit en exercicis anteriors gràcies a la combinació de contingut acadèmic amb sessions de coaching personalitzades per a treballar la disposició dels xics i xiques de cara a planificar reptes que s'ajusten als seus interessos i aptituds. "Tindre la possibilitat de tornar a reunir un grup de joves amb un perfil adequat per al programa JOOP 2021 és una gran notícia per a Benetússer ja que els joves interessats comptaran amb tot el suport a l'hora de trobar el seu camí. A més podem oferir un espai adequat per a desenvolupar un projecte que pot ser crucial per a la presa de decisions sobre el seu futur", destaca el regidor de Joventut, Denis Madrid.

Aquesta iniciativa va dirigida a joves desmotivats o que hagen desconnectat de l'ambient acadèmic. En el cas d'aquells que no hagen finalitzat l'Educació Secundària Obligatòria, JOOP els ofereix la possibilitat de preparar-se per a realitzar la prova lliure d'accés a la Formació Professional de Grau Mitjà, així com la preparació de la prova de competències clau que dona accés als diferents certificats de professionalitat. I per a aquells que sí que són graduats en l'ESO, s'ofereix la possibilitat de formar-se en competències bàsiques com a anglés i informàtica. A més, a tots aquells que no sàpien cap a quin sector dirigir-se, el programa proporciona orientació sobre les diferents famílies professionals de l'FP, des d'un enfocament majoritàriament pràctic mitjançant la visita a empreses reals per a conéixer de primera mà les ocupacions que es poden exercir amb les diverses titulacions.

Les persones interessades a formar part del programa poden contactar amb el Centre d'Informació Juvenil de Benetússer durant tot el mes de març a través del telèfon 647 38 16 12 o enviant un correu electrònic a joves@benetusser.net

Destacats