Benetússer reuneix la comissió escolar COVID19 per a valorar les mesures i prevaldre la seguretat de l'alumnat

Es reforça la neteja i desinfecció dels centres, tant en els accessos com a les aules i espais comuns

Guardar

comisión covid
comisión covid

L'Ajuntament de Benetússer ha reforçat les mesures sanitàries necessàries per a fer front al COVID19. Això és els acords durant la celebració de la quarta comissió COVID19, creada d'acord amb el Pla de Recuperació Econòmic i Social municipal.

En aquesta comissió es reuneixen el consistori i els centres d'educació pública i concertada del municipi, associacions de mares i pares, Serveis Socials i la Policia Local per a reforçar les mesures de seguretat i higiene en els centres.

Així doncs, en la primera part de la reunió s'han revisat i valorat els protocols d'actuació del primer mes d'activitat en els centres i consensuar ajustos de millora per a garantir la seguretat total de l'alumnat. En aquest punt, tots els centres han valorat de manera molt positiva els protocols elaborats per la Policia Local de Benetússer per a garantir la seguretat de l'alumnat en les entrades i eixides dels centres.

"Amb aquestes actuacions prevalem la seguretat dels i les escolars, perquè, tant l'entrada com l'eixida dels centres, i la jornada escolar transcórreguen de la manera més segura possible", ha explicat l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

Així mateix, la regidora d'Educació, Ana Martín, ha explicat les millores introduïdes per part del consistori, com el reforç de la neteja i desinfecció diari en els accessos dels centres i la desinfecció mensual dels patis dels centres per part de Benesermu. A més, des de l'inici del mes d'octubre s'ha reforçat la neteja en els centres amb la incorporació d'una persona més per centre.

D'altra banda, s'ha informat la comissió de la introducció de 3 efectius sanitaris en l'àrea de Salut d'Alzira, a la qual pertany Benetússer, i s'ha explicat que el Centre de Salut del municipi compta amb una persona responsable que està en contacte directe amb els centres.

Destacats