Benetússer rep el premi "Tablas" pel seu suport a l'activitat teatral

Guardar

premio tablas (copia)
premio tablas (copia)

La Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana ha concedit a l'Ajuntament de Benetússer un dels seus premis "Tablas" per la labor de suport a l'activitat teatral i cultural amateur duta a terme des de la localitat.

L'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, va rebre el dissabte 30 de març el premi de la mà d'Abel Guarinos Viñoles, director de l'Institut Valencià de Cultura, en el teatre auditori Emilio Martínez del Pinós.

Per a Eva Sanz, "aquest reconeixement és tant de l'Ajuntament de Benetússer com del Grup de Teatre Els Escalons, que al cap i a la fi és el motor que impulsa a la institució". En aquest mateix any en què la Mostra de Teatre de Benetússer compleix el seu onzé aniversari l'alcaldessa va voler ressaltar la importància de la labor de l'agrupació com un dels motors bàsics de la cultura teatral en el municipi.

També va avançar que ja s'està concebent una pròxima Mostra de Teatre Infantil/Juvenil i va traslladar l'agraïment pel premi rebut en nom de tot l'Ajuntament a l'organització.

Aquests premis els atorga des de fa més vint anys la federació en la seua assemblea i guardonen cada any a un actor o actriu, a un grup teatral, i a una persona i una institució que destaquen per donar suport al teatre amateur.

Destacats