Benetússer premia als seus millors esportistes en la XVI Gala de l'Esport

Guardar

gala-esport-benetusser
gala-esport-benetusser

Divendres passat l'auditori del Centre Cultural El Molí va congregar a representants de tot l'esport local per a condecorar als millors esportistes locals de la temporada passada. La Gala que complia el seu dècim sisena edició va comptar amb la participació de personalitats de l'esport valencià com l'ex jugador del València CF Joachim Björklund o el campió del món de marató Miguel Ángel Plaza que van ser alguns dels encarregats de lliurar els guardons.

Entre els premiats es troben la xiqueta Beatriz Polo Palacios, campiona d'Espanya de tir amb arc, la tiradora d'esgrima Laura Pérez Aguado, única tiradora valenciana amb medalles en totes les modalitats d'esgrima, el jugador de bàsquet Francisco José Sánchez de Molina López, vuit vegades campió d'Espanya del campionat de la Federació Espanyola d'Esports per a persones amb Discapacitat intel·lectual, José Luis Sánchez Collado, líder del rànquing de jugadors de la Divisió d'Honor de frontenis durant tota la temporada o als equips cadet i juvenil del Va unir Benetússer Favara CF pels seus ascensos de categoria aconseguits la passada temporada.

La Gala, que es va celebrar per segon any consecutiu en el Centre Cultural El Molí, va comptar també amb l'actuació del còmic valencià Raúl Antón. En els discursos el regidor d'Esports Rafael del Río va voler agrair a tots els veïns i veïnes i a les "persones anònimes" que treballen dia a dia pel foment de l'esport a Benetússer. Per la seua banda l'alcaldessa, Eva Sanz va valorar les gestions que el consistori està realitzant per a engegar de nou les instal·lacions de la piscina durant el pròxim any.

RELACIÓ DE PREMIATS

ESPORTISTA INFANTIL DE L'ANY MASCULÍ: David Calatayud. Campió nacional de karate kyokushinkai.

ESPORTISTA INFANTIL DE L'ANY FEMENÍ: Beatriz Polo Palacios. Campiona d'Espanya de tir amb arc.

MILLOR EQUIP INFANTIL: Equip cadet del Unió de Benetússer-Favara Cf. Ascens de categoria.

ESMENT ESPECIAL A l'EMPRESA: Tallers Aljucar. Patrocinador del Club Bàsquet Benetússer i de les dues últimes edicions de la Volta a Peu.

ESMENT ESPECIAL A la TRAJECTÒRIA ESPORTIVA: José Faus García. Va ser el portador de la torxa olímpica al seu pas per Benetússer i va ser campió d'Espanya l'any 2013 i del Món per equips l'any 2014.

ESMENT ESPECIAL: Javier Selma Sánchez. Entrenador campió d'Europa amb el València Club de Judo.

ESMENT ESPECIAL MILLOR ESPORTISTA ADAPTAT: Francisco José Sánchez de Molina López. Vuit vegades campió d'Espanya del campionat de la Federació Espanyola d'Esports per a persones amb Discapacitat intel·lectual.

MILLOR ESPORTISTA LOCAL DE L'ANY (MASCULÍ): José Luis Sánchez Collado. Ha liderat el rànquing de jugadors de la Divisió d'Honor de frontenis durant tota la temporada.

MILLOR ESPORTISTA LOCAL DE L'ANY (FEMENINA): Laura Pérez Aguado, única tirat d'esgrima a la Comunitat amb medalles en totes les disciplines d'aquest esport.

MILLOR EQUIP DE L'ANY: Equip juvenil A del Unió Benetússer-Favara CF per primera vegada en la història del club han aconseguit ascendir a Preferent.

Destacats