Benetússer ofereix la sala d'actes d'El Molí com a espai de reunió per a les associacions del municipi

Guardar

MOLÍ ASOCIACIONES (2)
MOLÍ ASOCIACIONES (2)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la Regidoria de Cultura, ha posat a la disposició de les associacions i agrupacions del municipi la sala d'actes del Centre Cultural El Molí com a espai de reunió per a aquests col·lectius.

"El nostre poble destaca per comptar amb un nodrit teixit associatiu i des de l'ajuntament volem contribuir a donar-li continuïtat, per això cedim aquest espai, perquè les entitats es puguen reunir i seguir la seua activitat de la millor manera possible", ha explicat l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

D'aquesta manera, davant les mesures restrictives marcades per les autoritats sanitàries per a frenar l'expansió de la COVID-19, que limiten la participació davant la necessitat de guardar 1,5 metres de distància entre els i les assistents, el consistori ha decidit cedir, prèvia petició, aquesta sala per a facilitar la continuïtat de l'activitat d'agrupacions com a falles, confraries, o bandes de música, entre altres.

Aquesta sala, estarà disponible per a tal fi tots els dimecres de 17 hores a 22 hores, podent-se realitzar alguna exclusió sobre la base de les necessitats de la programació del Centre Cultural El Molí.

"El Molí és el punt de referència de la cultura a Benetússer i volem obrir aquest espai perquè les entitats puguen continuar gestionant el seu dia a dia i valorant la cultura de Benetússer", ha manifestat el regidor de Cultura, Juan Alarcón.

Així doncs, les associacions que vulguen fer ús d'aquestes instal·lacions per a reunir-se, hauran de realitzar una sol·licitud per registre d'entrada almenys 15 dies abans de la data en la qual desitgen celebrar la reunió, comprometent-se a respectar totes les mitjanes marcades pel Ministeri i la Conselleria de Sanitat per a fer front a la COVID-19, com respectar la distància interpersonal d'1,5 metres i portar mascareta a la sala tot el temps.

Destacats