Benetússer ofereix assistència domiciliària a majors i malalts que necessiten aliments i medicines

Els mateixos treballadors municipals atenen a domicili les persones majors i malaltes que no poden eixir a comprar aliments o anar a la farmàcia

Guardar

Concajala Bienestar Social
Concajala Bienestar Social

L'Ajuntament de Benetússer està redoblant esforços durant aquesta crisi sanitària per ajudar als seus veïns i veïnes. Des del departament de Benestar Social s'ofereix un servei domiciliari de compra d'aliments i medicines per a ajudar als col·lectius més vulnerables davant un possible contagi de covid-19.

Aquest servei es presta a persones majors o malaltes que no poden sortir a comprar aliments o anar a la farmàcia.

Són els mateixos treballadors i treballadores municipals els qui realitzen el servei a domicili, per aquesta raó el divendres la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives va fer lliurament de màscares, guants i sabó hidroalcohólico per a garantir la labor dels emprats/as de l'Ajuntament amb seguretat i la de les persones a les quals atenen, majors principalment, considerades pel ministeri de Sanitat com a població enlaire risc de contagi.

La regidora de Benestar Social, Carmen Elvira Albors, explica que "s'ha lliurat material de protecció al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, i els enviaments de material es repetiran en els pròxims dies".

Per a sol·licitar el servei d'ajuda a domicili mentre dure l'estat d'alarma, poden posar-se en contacte amb Serveis Socials en el telèfon 963752950 ext. 523, de 10 a 14 i de 17 a 20 hores en dies laborables.Fora d'aquest horari, i davant una possible urgència, com pot ser la necessitat d'adquirir un producte farmacèutic, també s'ofereix la possibilitat de telefonar a la Policia Local.

Destacats