Benetússer obri les inscripcions dels seus tallers de majors

El consistori reactiva l'oferta dels seus cursos i tallers dirigits a persones jubilades o pensionistes de més de 55 anys empadronades en el municipi

Guardar

Majors Actius benetusser
Majors Actius benetusser
L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Majors, obrirà dilluns que ve, 20 de setembre, el període d'inscripció per a participar en els quinze tallers oferits per al curs 2021/2022. Així, després de més d'un any i mig d'aturada a causa de la Covid-19, es reactivaran les tradicionals activitats dirigides a les persones jubilades o pensionistes de més de 55 anys empadronades en el municipi a través d'un sistema de cita prèvia per a evitar aglomeracions. "Estem llestos per a tornar a oferir als nostres majors totes aquelles activitats que afavorisquen el seu benestar físic i mental amb l'objectiu de facilitar la seua reactivació social en entorns segurs després de tants mesos de limitacions per motius sanitaris", assenyala la regidora de Majors, Aroa Juan.Informàtica, sevillanes, pachwork, memòria, taitxí, ioga, coral o pintura a l'oli són alguns dels cursos que es posaran en marxa a partir del 18 d'octubre en les instal·lacions municipals del Centre Municipal de Convivència, Poliesportiu i Escola d'Adults. Per a la seua inscripció, les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia en el telèfon d'atenció ciutadana 96 375 29 50 o a través de la web municipal. Per part seua, la sol·licitud de matrícula es formalitzarà fins al 30 de setembre en el CMC, situat al carrer Major número 22, de 8 a 14 hores i el llistat de persones admeses es comunicarà a partir del 7 d'octubre, moment en el qual es formalitzarà el pagament de taxes, que ascendeixen a 15 euros per persona i taller.

Una aposta per l'equilibri físic i mental

La reactivació dels tallers se suma a la posada en marxa d'un nou programa dirigit a persones de més de 55 anys denominat 'Rutes turístiques saludables per a majors de Benetússer' consistent en 28 caminades per a conéixer l'entorn pròxim i 5 seminaris per a aprendre les claus d'una bona alimentació. Amb aquest projecte, que donarà principi el 18 d'octubre, es busca fomentar la vida activa a través d'exercici suau i constant i l'adquisició de coneixements interessants per a afavorir l'equilibri físic i mental dels majors de la localitat.

Arxivat a:

Destacats