Benetússer injecta més de 300.000 euros en el seu comerç local

Guardar

Sorteo_Benetusser
Sorteo_Benetusser

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua Àrea de Desenvolupament Local, ha posat punt final a la seua campanya d'estímul comercial 'Comprar a Benetússer té premi' amb la celebració d'un sorteig de 70 premis que oscil·laven entre els 300 i els 50 euros. Es tracta d'una iniciativa que forma part del Pla de Recuperació Econòmica i Social de la localitat i que ha comptat amb un important suport per part de la ciutadania amb quasi 10.000 paperetes en joc.

Per a l'obtenció de cadascuna de les paperetes, els veïns i veïnes havien de justificar mitjançant els seus tiquets de compra un mínim de 30 euros gastats en el comerç local. D'aquesta manera, a través d'una campanya d'una mica més de dos mesos de duració, el consistori ha fomentat la injecció de prop de 300.000 euros en els negocis del municipi, al mateix temps que amb el sorteig es premia el suport de la ciutadania amb una recompensa econòmica que haurà de gastar-se en el mateix comerç local.

En funció de les bases del sorteig, els guanyadors i guanyadores dels 70 premis econòmics hauran de gastar-los en productes i serveis oferits pel comerç de proximitat, "una important injecció econòmica amb la qual volem fer costat als nostres comerciants, especialment durant la campanya nadalenca" afirma l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz. Amb aquesta finalitat, els premis hauran de ser invertits i justificats per part dels premiats durant les pròximes setmanes per a garantir el compliment dels objectius de la iniciativa.

Així, entre ajudes directes en indirectes, la campanya comercial 'Comprar a Benetússer té premi' ha aconseguit posar en moviment més de 300.000 euros en els negocis del municipi.

'Comprar a Benetússer té premi', sorteig en directe

Amb l'objectiu de garantir la transparència del procés de selecció de les paperetes, el sorteig es va realitzar en directe a través del canal de YouTube de l'ajuntament. Durant l'acte, el regidor de Desenvolupament Local de Benetússer, Emilio Cano Arteaga, va agrair la massiva participació ciutadana i, a continuació, es va procedir a sortejar deu premis de 300 euros, deu premis de 200 euros, vint premis de 100 euros i, finalment, trenta premis de 50 euros.
Destacats