Benetússer es bolca en el seu comerç local durant la campanya nadalenca

El consistori posa en marxa la campanya ‘Ací porte Benetússer. Jo compre al nostre comerç’

Guardar

Comercio Local_
Comercio Local_

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, ha posat en marxa la campanya 'Ací porte Benetússer. Jo compre al nostre comerç' amb l'objectiu de fomentar les compres nadalenques en el comerç de proximitat. Per a això, el consistori està repartint entre la ciutadania 5.000 bosses de roba amb el lema de la campanya per a conscienciar sobre la importància que juguen els comerços i negocis locals en el dia a dia del municipi amb la seua variada oferta de productes i serveis de qualitat. "Des del consistori volem valorar la compra a les botigues dels nostres barris, en els nostres mercats i en tots els establiments del nostre municipi, els quals componen una xarxa comercial rica i molt diversa", destaca l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

A més, a través d'aquesta iniciativa es busca també reduir l'ús de plàstics en el sector del comerç, incentivant l'ús de suports reutilitzables que porten la marca de la localitat. D'aquesta manera, durant el mercat solidari d'ONG's, celebrat dissabte passat en la plaça de l'Ajuntament, es va dur a terme el repartiment de les borses perquè els veïns i veïnes del municipi facen ús d'elles durant la campanya nadalenca, portant al comerç de Benetússer allà on vagen.

Estratègies per a dinamitzar el comerç local

La campanya 'Ací porte Benetússer' se suma a les diverses iniciatives desenvolupades en el municipi durant els últims mesos amb l'objectiu de secundar i potenciar el comerç local. Entre elles destaca la publicació impresa de la Guia Comercial de Benetússer 2020, un document que actua com a aparador dels negocis i empreses de la localitat i que serveix com a referent per a la ciutadania a l'hora de realitzar les seues compres. Per a garantir la seua accessibilitat, el consistori va dur a terme el repartiment de la mateixa per tots els domicilis de la localitat durant el mes de novembre passat "facilitant així una eina a l'abast de tots els ciutadans i ciutadanes per a donar a conéixer tot el potencial que el comerç i l'hostaleria de Benetússer pot oferir-los", assenyala el regidor de Desenvolupament Social, Emilio Cano Arteaga.

En aquest sentit, cal destacar també el bon funcionament de la campanya 'Comprar a Benetússer té premi', amb la qual el consistori ha promogut la injecció de més de 300.000 euros en el comerç del municipi a través de la posada en marxa del sorteig de 70 premis per a gastar en el mateix comerç local. La iniciativa va comptar amb una participació massiva per part de la ciutadania, arribant a posar en joc quasi 10.000 paperetes per a l'obtenció de deu premis de 300 euros, deu premis de 200 euros, vint premis de 100 euros i trenta de 50 euros.

Destacats