Benetússer dóna treball a nou aturats a través de programes del SERVEF

Guardar

dsc_0713
dsc_0713

L'Ajuntament de Benetússer ha contractat a nou persones aturades mitjançant diversos programes de treball del SERVEF destinats a la contractació d'aturats de llarga durada, persones joves i la implantació de polítiques actives d'ocupació entre altres àmbits.

Gràcies a les diferents subvencions oferides des del SERVEF, per valor de 72.959 euros, aquestes nou persones podran treballar durant sis mesos per al municipi i millorar la seua futura ocupabilitat amb l'experiència adquirida. Tots els contractes aconsegueixen les 30 hores setmanals.

Aquests nous treballadors i treballadores municipals han començat ja a prestar els seus serveis en diferents àrees del Consistori com a foment del comerç, Joventut, Igualtat, brigada de serveis, jardineria i desenvolupament local.

L'auxiliar d'administratiu i veïna de Benetússer, Pilar Gutiérrez, és una de les persones que podrà treballar gràcies a aquests programes d'ocupació. Als seus 58 anys portava sense trobar un treball des del 2005, a més de tenir a la resta de la unitat familiar en l'atur. Pilar treballarà durant els pròxims mesos elaborant una guia comercial de Benetússer i fomentant campanyes de promoció d'ús del valencià en els establiments. "Aquest treball ha sigut una alegria molt gran per a mi, ha arribat en el moment que menys ho esperava i més mancada em feia falta" comenta la veïna.

Més programes d'ocupació

El Pla d'Ocupació 2016 de la Diputació permetrà que l'Ajuntament oferisca en els pròxims mesos tres noves places temporals d'ocupació per a millorar el manteniment d'espais públics, reforçar els serveis culturals i d'oci, a més d'altres treballs de caràcter social.

L'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha volgut destacar "la importància que tenen aquestes ajudes per a les persones del municipi que porten aturades anys, i la situació dels quals s'ha anat agreujant fins a generar la desmotivació personal, per açò l'oportunitat de reincorporar-se al món laboral no solament els produeix l'efecte econòmic necessari sinó que esperem també la motivació i l'impuls per a tornar a pujar-se al mercat de treball"

Candidats/as per a una beca de postgrau

Així mateix el Consistori es troba en procés de selecció per a la concessió d'una beca de formació de postgrau en el marc del programa "pràctiques formatives per a joves" de la Diputació de València la dotació de la qual és d'1.000€ bruts mensuals.

Està dirigit a joves menors de 35 anys en possessió del títol oficial universitari o de formació professional de cicle superior o equivalent en informàtica.

Destacats