Benetússer dona la benvinguda als seus nous empleats del programa EMPUJU

El consistori, a través de LABORA, ha contractat durant un any a dos joves del municipi perquè posen en pràctica les seues competències en una primera oportunitat laboral

Guardar

EMPUJUS_1
EMPUJUS_1

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Desenvolupament Local, ha donat la benvinguda a les dues persones contractades a través del programa EMPUJU (Ocupació Pública Juvenil) del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, LABORA. Es tracta de programa de subvencions que té com a objectiu la contractació de menors de 30 anys per part d'entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

D'aquesta manera, el consistori ofereix una primera oportunitat laboral a dues persones joves que, durant un any, podran posar en pràctica les seues capacitats i coneixements adquirits durant la seua etapa estudiantil. Així, mitjançant la posada en marxa del programa EMPUJU, "l'ajuntament es converteix en una plataforma de formació en la qual els joves entren en contacte per primera vegada amb l'administració i poden adquirir coneixements de la vida laboral real", assenyala l'alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

Durant els pròxims mesos, els nous empleats duran a terme labors de suport en atenció ciutadana, reforçant uns serveis que s'han hagut d'adaptar a la situació derivada de la Covid-19 amb la planificació dels accessos per a garantir la seguretat dels veïns i veïnes de Benetússer en matèria sanitària. Compromís amb l'ocupació

Sota el lema 'A Benetússer fem ocupació' el consistori engloba els diversos programes d'ocupació que s'han posat en marxa en la localitat durant els últims mesos dirigits a persones de diverses edats. D'aquesta manera, a través del programa EMPUJU s'incorporen dos nous empleats menors de 30 anys que se sumen a les set persones contractades a l'octubre a través del programa EMCORP, destinat a persones desocupades majors de 30 anys. Finalment, les noves incorporacions es completen amb les onze persones contractades al novembre mitjançant el programa ECOVID, amb el qual es pretén reforçar i ampliar les tasques destinades a reduir els riscos de contagi per Covid-19.

Destacats