Benetússer dedica el seu 9 d'Octubre al reconeixement de col·lectius essencials durant la pandèmia

L'ajuntament homenatja la labor de treballadors, associacions i persones voluntàries que van contribuir a la lluita contra el Covid-19 en el municipi

Guardar

Cartell 9 d'Octubre de Benetússer
Cartell 9 d'Octubre de Benetússer

Amb motiu de la celebració del 9 d'Octubre, l'Ajuntament de Benetússer homenatjarà en el seu acte institucional als col·lectius essencials de la lluita contra la Covid-19. Es tracta d'un reconeixement amb el qual es vol destacar la labor d'aquelles persones que, en l'exercici del seu treball o per voluntat de contribuir al ben comú, van posar el seu granit d'arena per a fer front a la crisi sanitària. D'aquesta manera, el consistori dedicarà un dels seus actes més emblemàtics de l'any a agrair la seua contribució, per exemple, a treballadors del comerç, de la neteja o de les forces de seguretat, autoritats sanitàries, entitats ciutadanes o persones voluntàries en una gala que comptarà amb dos escenaris i a la qual assistiran representants de la societat civil i associativa del municipi. "Amb aquesta gala volem reconéixer a tots els herois i heroïnes sense capa que van contribuir a fer la nostra vida més fàcil, que van gestionar serveis, que van exposar la seua salut pel ben comú, que ens van arrancar alguna riallada quan créiem impossible tornar a somriure", destaca l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

A més, des de la regidoria de Festes s'ha organitzat una programació d'activitats per als més xicotets de la casa amb 'Descobrint Jaume I' el divendres 8 d'octubre a les 17.30 hores en les places del Rajolar i Sant Sebastià amb pintacares, globoflèxia i manualitats. El mateix 9 d'octubre a les 12.30 hores està previst un concert a càrrec de la Unió Musical de Benetússer en la plaça 9 d'Octubre i a les 19.30 hores donarà començament l'acte institucional que també serà retransmés per streaming a través del canal de YouTube de l'Ajuntament de Benetússer.

 

Arxivat a:

Destacats