Benetússer conclou amb èxit 'Les Nits d'Estiu'

Guardar

nits estiu benetusser
nits estiu benetusser

Les Nits d'Estiu, la programació cultural estival de l'Ajuntament de Benetússer, ja ha arribat a la seua fi. Durant els mesos de juliol, agost i setembre el consistori ha acostat setmanalment a través de 12 espectacles la cultura als seus veïns i veïnes, als quals han assistit al voltant de 1.500 persones.

"Durant els mesos d'estiu hem oferit una variada programació cultural, que ha tingut un gran acolliment", ha afirmat l'alcaldessa Eva Sanz.

Per part seua, el regidor de Cultura, Juan Alarcón, ha explicat que "la participació de les entitats locals ha sigut la pedra angular d'aquesta programació, que tant ha agradat als nostres veïns i veïnes".

Així, durant el primer mes, els ciutadans i ciutadanes de Benetússer van gaudir de les cançons pròpies i poemes musicats d'Isabel Doceda i José Cubells, van realitzar un 'Viaje musical por América Latina', de la mà d'Isabel Cunyat i Juan Castillo; es van estremir amb l'estrena de l'obra 'Las palabras del viento', del grup agrupació cultural La Pasión, i van riure amb l'obra 'Pareja abierta', del grup de teatre de Els Escalons.

També durant el mes de juliol van poder gaudir de la música de la Coral Mare de Déu dels Socorrs i delectar-se amb un recital de poesia a càrrec del grup Versos al Viento.

A l'agost els i les assistents es van acostar al seté art a través de vairas pel·lícules: ‘Una noche en la ópera’ i ‘Sopa de ganso’, ‘Nuestro último verano en Escocia’, ‘Victor Victoria’ i ‘Se nos fue de las manos’.

El mes de setembre van gaudir de l'obra teatral 'El cartero del rey' interpretada pel Grup de Teatre Els Escalons; d'una tradicional dansà a càrrec de Danses Hawwara i Escola de Tabal i Dolçaina Tuzer. El fermall d'or de 'Les Nits d'Estiu' ho va posar la Unió Musical de Benetússer amb un concert.

En tots els espectacles s'han respectat les mesures de seguretat i higiene establides per a fer front a la COVID-1, com mantenir les distàncies exigides en les localitats, disposar d'un únic accés per a facilitar el control i poder prendre dades de contacte per a garantir una possible traçabilitat o garantir la desinfecció amb gels hidroalcohòlics.

Destacats