Benetússer busca emprenedors per al seu Mercat Municipal

El consistori obri la convocatòria per al lloguer de diverses parades amb l'objectiu de dinamitzar l'espai amb nous comerços i serveis

Guardar

Mercado_Municipal
Mercado_Municipal

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua Àrea de Desenvolupament Local, ha obert la convocatòria per a licitar el lloguer de les parades disponibles en el seu Mercat Municipal. Es tracta d'un anunci que té com a objectiu buscar persones interessades a emprendre una nova activitat econòmica en l'espai municipal i així dinamitzar el comerç i els serveis de la localitat. "Des de l'ajuntament volem donar impuls i fer costat a totes les persones que tinguen una idea i vulguen desenvolupar-la en unes instal·lacions de gran tradició que compten amb clients molt fidels al comerç de proximitat", assenyala el regidor de Mercat de Benetússer, Emilio Cano Arteaga.

Les diverses parades licitades, les dimensions de les quals oscil·len entre 7,71 i els 18,19 m², compten amb preus públics molt accessibles per a fomentar l'emprenedoria de noves activitats en un context marcat per les conseqüències de la crisi sanitària. D'aquesta manera, els lloguers dels llocs no superen els 152 euros i inclouen les despeses de neteja, aigua, reparacions o servei d'alarma. Els nous emprenedors solament hauran de fer-se càrrec de les despeses extres derivades del consum de llum.

Les persones interessades a llogar un dels espais poden examinar, amb cita prèvia, el plec de condicions, projecte tècnic i documentació complementària en la secretaria municipal de l'ajuntament els dilluns en horari de 8.30 a 15 hores, així com sol·licitar la informació de manera telemàtica a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), 666 503 749 o telefonant al 96 375 29 50 (ext. 538). A més, per a facilitar la presa de decisions, l'ajuntament ofereix la possibilitat de visitar les parades concertant una cita prèvia amb el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Local.

Les sol·licituds podran presentar-se fins al 28 de desembre a través de registre d'entrada, adjuntant la documentació sol·licitada per a garantir la solvència econòmica i professional de la proposta destinada a oferir nous productes o serveis en el mercat municipal.

Destacats