Nou mobiliari infantil en la Biblioteca Municipal d'Alfafar

El nou mobiliari cobreix les necessitats de les i els xicotets del municipi. A més, tant el mobiliari infantil com la resta del nou mobiliari, ha sigut finançat per l'àrea de Biblioteques de l'Ajuntament d'Alfafar

Guardar

nuevo mobiliario Biblioteca Municipal Alfafar
nuevo mobiliario Biblioteca Municipal Alfafar

La població d'Alfafar ja pot fer ús del nou mobiliari infantil que s'ha instal·lat en la Biblioteca Municipal per a cobrir les necessitats de les i els xicotets del municipi.

El nou mobiliari infantil compta amb prestatgeries, cadires i taules adaptades als xiquets i xiquetes de la localitat. Esta millora se sumisca a la resta del mobiliari nou de la biblioteca que es va incorporar fa menys d'un mes i del com ja han pogut gaudir els veïns i veïnes d'Alfafar, especialment els i les estudiants per l'època d'exàmens.

Tant el mobiliari infantil com la resta del nou mobiliari ha sigut finançat per l'àrea de Biblioteques de l'Ajuntament d'Alfafar per a donar-li a la població un espai millorat on poder estudiar quan ho necessiten.

Amb esta nova incorporació, els xiquets i xiquetes d'Alfafar podran seguir gaudint de l'àmplia oferta de llibres i contes, concordes a cada edat, del que disposen en la Biblioteca Municipal.

Per la seua banda, la Regidoria de Biblioteca i Arxiu de l'Ajuntament d'Alfafar seguirà treballant per a millorar les condicions de la Biblioteca Municipal d'Alfafar i aconseguir que siga un lloc on puguen acudir tots els veïns i veïnes del municipi.

Destacats