Música i tradició en el segon cap de setmana de les Festes d'Alfafar 2018

Guardar

alfafar
alfafar

Amb els tradicionals focs artificials i l'obertura dels barracons es van iniciar divendres passat 31 d'agost les Festes Patronals i Populars d'Alfafar que van presentar una àmplia participació en els seus primers dies en el qual van tenir lloc alguns dels actes i activitats més esperats per la ciutadania d'Alfafar.

La música i l'espectacle han sigut dos dels protagonistes en aquesta setmana de festes en les quals les i els veïns d'Alfafar van poder gaudir del concert del grup Il Bello Canto i de la Discofesta amb el grup Crazy Show que es va celebrar la nit del dissabte 1 en la Plaça de l'Ajuntament i que va reunir a desenes de joves de la localitat.

Les activitats esportives també han tingut el seu espai amb la celebració el dissabte 1 de la Volteta a peu infantil i, especialment, la VII edició del Gran Fons Nocturn d'Alfafar, que al costat de la VI Volta a Peu Nocturna de 5 quilòmetres, són una de les màximes atraccions esportives de tota la província de València.

La jornada del diumenge va quedar reservada per a la celebració d'alguns dels actes més esperats com el Festival de Paelles, la missa en honor a Sant Sebastià i la tradicional Festa de la Font en la qual es commemora el descobriment de l'aigua en el municipi.

Amb l'inici de la setmana va tenir lloc un dels plats forts de la programació, el concert del grup valencià Bombai la nit del dilluns i altres nombrosos actes religiosos, esportius i culturals com el torneig d'escacs i la inauguració de l'exposició Blanquinegre a 90 minuts de la glòria el dimarts 4 o l'exhibició de zumba i la presentació del lliure Memòria d'Alfafar 2018 del dimecres 5.

Les Festes Patronals i Populars d'Alfafar encaren ja la seua recta final amb un segon cap de setmana que comptarà amb actes tradicionals com l'ofrena floral a la Mare de Déu del Do del divendres 7, la solemne processó del dissabte 8, la festivitat de la localitat, i la cavalcada reservada per al diumenge 9.

Quant a l'oci nocturn, les i els veïns d'Alfafar podran gaudir del concert tribut a Michel Jackson del divendres 7 i la Nit de Festa: Que Lio! By Baccanali Ibiza que tindrà lloc el dissabte 8 en la Plaça de l'Ajuntament.

Les Festes Patronals i Populars d'Alfafar, que finalitzaran els dies 16 i 17 amb els trasllats de Sant Sebastià i de la Mare de Déu del Do, uneixen un any més, gràcies a l'esforç i implicació de les diferents àrees de l'ajuntament i de les associacions implicades, tradició, cultura, esport, diversió i convivència amb la qual es pretén una experiència inesborrable per a les i els veïns d'Alfafar.

Destacats