La UPCCA d'Alfafar programa cursos sobre el bon ús de les noves tecnologies

Durant els mesos de febrer i març es duran a terme diferents programes preventius per als i les estudiants del municipi i les seues famílies. Els cursos programats van destinats en la seua majoria a xiquets i xiquetes que estan cursant els estudis d'ESO i Primària

Guardar

cursos UPCCA Alfafar
cursos UPCCA Alfafar

Des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, UPCCA, de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar es realitzaran durant els mesos de febrer i març diferents programes preventius per als i les estudiants del municipi i les seues famílies.

Els cursos programats van destinats en la seua majoria als xiquets i xiquetes que estan cursant els estudis d'ESO i Primària en algun dels centres del municipi.

Els quatre cursos consistiran en: el programa PREVTEC, unes sessions de treball amb famílies de Primària i Secundària per a tractar el tema del bon ús dels mòbils. El programa EMOTICON, basat en la necessitat de sentir emocions, aprendre a reconéixer-les i saber gestionar-les. I, finalment, el programa de bons hàbits d'higiene i alimentació dirigit a l'alumnat de Remedios Montaner i Infantil de 3, 4 i 5 anys de tots els centres educatius d'Alfafar.

Estos cursos volen fomentar, d'una banda, l'ús correcte dels telèfons intel·ligents i de les noves tecnologies entre els i les xiquetes avisant-los dels riscos que estes tenen. A més, esta informació es donarà als pares i mares que ho desitgen per a saber com han de gestionar amb els seus fills i filles la relació de les TIC en l'àmbit de la família-escola. D'altra banda, es vol també ensenyar a les i els estudiants a aprendre a reconéixer les seues emocions i a saber assimilar-les.

Des de l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alfafar es vol informar tant a la població infantil com a l'adulta dels riscos i precaucions que han de tenir amb les noves tecnologies i ensenyar-los la importància que tenen les emocions en la seua vida. D'esta manera, s'uneixen les famílies per a saber fer un bon ús de les noves tecnologies.

Destacats