L'Espai Jove d'Alfafar acull una xarrada sobre emprenedoria dirigida a la joventut

Este divendres tindrà lloc una xarrada sobre "Emprendimiento empresarial y garantía juvenil" organitzada per la Cambra de comerç de València. Les persones interessades a assistir poden fer-ho en l'Espai Jove d'Alfafar a les 12.00 h

Guardar

charla emprendimiento y garantía juvenil Espai Jove Alfafar
charla emprendimiento y garantía juvenil Espai Jove Alfafar

Este divendres tindrà lloc una xarrada sobre "Emprendimiento empresarial y garantía juvenil" organitzada per la Cambra de comerç de València. Les persones interessades a assistir poden fer-ho en l'Espai Jove d'Alfafar a les 12.00 h.

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alfafar ha organitzat al costat de la Cambra de comerç de València una xarrada sobre "Emprendimiento empresarial y garantía juvenil" que tindrà lloc divendres que ve dia 3 de març a les 12:00 h en l'Espai Jove del municipi.

Esta xarrada està enfocada sobretot a joves menors de 30 anys que vulguen desenvolupar un projecte empresarial. Es tracta d'una iniciativa que es troba dins del "Projecte Llançadora d'Ocupació Juvenil" que treballa per a promocionar l'ocupació de les i els joves del municipi.

Els i les assistents podran descobrir les ajudes i serveis de suport que la Cambra de comerç de València ofereix als emprenedors i també conéixer de primera mà els tràmits necessaris per a crear una empresa pròpia.

Es tracta d'una xarrada gratuïta per a totes aquelles persones que estiguen interessades a assistir. La conferència tindrà lloc en l'Espai Jove d'Alfafar situat en la plaça Sequer de Nelot.

Destacats