L'artista local Isabel Ramírez inaugura la seua primera exposició a Alfafar

A la inauguració va assistir l'Alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara. La col·lecció composta de 13 obres es troba exposada en la teteria "Al Gar" del municipi

Guardar

exposición Isabel Ramírez
exposición Isabel Ramírez

L'artista alfafarenya, Isabel Ramírez, ha inaugurat la seua primera exposició a Alfafar amb un gran acolliment per part dels veïns i veïnes de la localitat.

La inauguració va tenir lloc en la teteria "Al Gar" on van assistir més de 60 persones i en la qual van estar presents diferents representants de l'Ajuntament d'Alfafar, entre els quals es trobava l'Alcalde del municipi, Juan Ramón Adsuara.

Des del dia de la seua inauguració fins hui, Isabel Ramírez ha venut més de la meitat de les obres exposades en la teteria. L'artista no solament ven els quadres exhibits, sinó que també accepta encàrrecs.

La col·lecció exposada es compon de 13 peces de pintura a l'oli sobre llenç o paper de estrassa, amb relleus d'escaiola, en les quals plasma les seues experiències viscudes, sentiments i emocions. Una obra abstracta que ha enamorat a la crítica, on els colors de la terra simbolitzen perfectament les emocions de l'artista.

L'exposició seguirà en la teteria "Al Gar" d'Alfafar durant un parell de mesos i s'espera que durant el 2017 mostre una altra de les seues col·leccions en este mateix lloc.

Isabel Ramírez diu sentir-se "orgullosa i agraïda amb l'oportunitat que se li ha donat per a donar a conéixer les seues obres".

Destacats