L'Ajuntament d'Alfafar segueix amb les millores de manteniment en el barri Sant Jordi

Estes labors estan dins del Pla Municipal de Pintura viària que recorrerà tots els barris d’Alfafar durant 2017 i consisteixen en repintar voreres i zones d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, manteniment i neteja en general del barri

Guardar

mantenimiento barrio San Jorge
mantenimiento barrio San Jorge

Des de la regidoria de Manteniment s'estan duent a terme diferents actuacions per a la millora de l'estat de la via pública en el barri Sant Jordi d'Alfafar.

Estes accions consisteixen en repintar voreres i zones d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, manteniment i neteja en general del barri.

Les places repintats estan senyalitzades mitjançant un senyal vertical S-17, i la seua definició en el paviment mitjançant pintura de color blau i bandes de pintura blanca de 10 cm d'ample amb el símbol corresponent en el centre d'aesta, afavorint així la seua visibilitat.

D'altra banda, s'ha repintat la vorera que delimita les zones de bateria de contenidors del carrer Dr. Gómez Ferrer per a evitar l'estacionament de vehicles que dificulta el treball del personal de recollida de brosses.

Estes labors de conservació de pintura viària en el barri Sant Jordi, estan dins del Pla Municipal de Pintura viària que recorrerà tots els barris d'Alfafar durant 2017.

A més, les actuacions de manteniment segueixen amb el seu treball habitual en tot el municipi i per això, s'estan millorant elements de la via pública que estaven danyats com la vorera situada en el carrer Mariano Benlliure en el Parc de les Palmeres.

Estes accions responen als suggeriments dels veïns i veïnes del municipi que realitzen les seues peticions a través dels diferents canals de comunicació dels quals disposa l'Ajuntament d'Alfafar per a millorar l'estat del municipi.

Destacats