L'Ajuntament d'Alfafar organitza cursos de manipulació d'aliments

El curs s'organitza tots els mesos de l'any a excepció de juliol i agost. A més, és obligatori per a totes aquelles persones que manipulen aliments o estan en contacte amb ells

Guardar

cursos de manipulación de alimentos Alfafar
cursos de manipulación de alimentos Alfafar

Des de la regidoria de Sanitat i Consum de l'Ajuntament d'Alfafar s'engega, un any més, el curs de manipulació d'aliments accessible a totes aquelles persones empadronades en el municipi.

El primer curs de l'any tindrà lloc el dilluns 30 de gener en el Saló de Plens de l'Ajuntament de 16.30 h a 19.00 h.

Les i els interessats a rebre esta formació poden apuntar-se en el Servei d'Atenció Ciutadana (SAC) del barri Orba, i en el SAC de l'Ajuntament d'Alfafar.

El curs de manipulació d'aliments és una formació obligatòria per a totes aquelles persones que manipulen aliments o estan en contacte amb ells. Es tracta d'un curs que la regidoria de Sanitat i Consum organitza tots els mesos, a excepció dels mesos de juliol i agost.

Són molts els requisits que ha de complir un manipulador o manipuladora d'aliments per a realitzar el seu treball correctament i garantir la salut de les i els consumidors, però d'entre tots destaca la importància de rebre una correcta formació en la manipulació d'aliments i la seguretat alimentària.

En este curs es tracten diferents temes essencials relacionats amb la seguretat alimentària: la qualitat dels aliments, la manipulació higiènica, l'alteració dels aliments per possibles causes físiques, químiques i biològiques, higiene personal, manipulació higiènica, l'etiquetatge dels productes...etc.

L'objectiu del curs és que a poc a poc es vagen tenint una sèrie de bons hàbits que asseguren el bon tractament dels aliments i que no posen en perill el seu estat.

Des de la regidoria de Sanitat i Consum es creu que és un curs molt important per a la població ja gràcies a ell es poden prevenir possibles malalties alimentàries.

Destacats