L'Ajuntament d'Alfafar engega les ajudes per a fomentar l'ocupació

Les ajudes rebudes, per part del SERVEF, es distribueixen en quatre programes diferents. Fins ara, un total de 15 persones han sigut contractades mitjançant estos programes

Guardar

Alfafar empleo
Alfafar empleo

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació ha concedit a l'Ajuntament d'Alfafar una sèrie de subvencions per a fomentar l'ocupació.

Les ajudes rebudes es distribueixen en quatre programes diferents: Ecorjv, Emcorp, Emcord, Emcold.

Una part d'esta subvenció està dedicada a la contractació de parats i parades per a realitzar obres d'interés social. En este programa, denominat Emcorp, s'han contractat un total de quatre persones per als pròxims tres mesos.

El programa Ecorjv o Salari Jove es reserva per a la contractació de joves parats i paredes menors de 30 anys. En el cas d'Alfafar han sigut emprades sis persones joves durant un període total de sis mesos. L'objectiu és que estos joves adquirisquen la formació teòrica i pràctica necessària per a poder exercir en un lloc de treball adequat a la seua formació prèvia.

D'altra banda, el programa Emcold, inclou la contractació de dos professionals de l'orientació laboral per a l'atenció d'aturats de llarga durada. Estos contractes tindran una durada de sis mesos.

I el programa Emcord amb el qual s'ha procedit a la contractació de dos professionals de l'obra , amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat de la via pública. A més, en este mateix programa, s'ha contractat a un auxiliar administratiu per als pròxims sis mesos.

Amb estes ajudes l'Ajuntament d'Alfafar vol fomentar l'ocupació i el emprenedoria, impulsant d'esta manera la contractació.

Destacats