Juan Ramón Adsuara renova el seu càrrec com a president del PP d'Alfafar

Adsuara va ser nomenat president en 2013 i renova el seu càrrec en el congrés local celebrat el dilluns 22 de març.

Guardar

juan-ramon-adsuara-pp-alfafar
juan-ramon-adsuara-pp-alfafar

Juan Ramón Adsuara ha sigut reelegit com a president local del Partit Popular d'Alfafar en el congrés celebrat el dilluns 22 de març en la localitat de l'Horta Sud. Adsuara, alcalde d'Alfafar i diputat provincial, va ser elegit per primera vegada president local en 2013 i ha renovat el seu càrrec obtenint el 100% dels vots vàlids.

El congrés, celebrat tant de manera telemàtica com presencial, va comptar amb la visita del coordinador comarcal del Partit Popular, Alberto Primo, que va acompanyar a Adsuara en el moment del recompte i proclamació com a president.

Juan Ramón Adsuara va accedir a l'alcaldia del municipi en 2011, càrrec que va revalidar en 2015 i 2019, a més de ser diputat provincial des de 2015. També ha ostentat el càrrec de president de la gestora del Partit Popular de la província de València de l'any 2018 a l'any 2020.

El reelegit president ha manifestat la seua alegria i agraïment a tots els afiliats i afiliades per la seua reelecció, amb un programa que s'actualitza però que comparteix l'essència i la línia de treball dels últims anys, "un treball centrat en les persones i a Alfafar per damunt de les ideologies".

En els pròxims dies, Adsuara convocarà a tots els afiliats de manera telemàtica per a explicar i desenvolupar les seues línies programàtiques i nomenar el nou comité executiu i de direcció local.En aquesta nova etapa Adsuara cerca segons les seues pròpies paraules, "revalidar la confiança amb fets, l'afecte amb accions i el compromís amb realitats" i espera que el treball del grup popular d'Alfafar puga servir d'exemple a altres agrupacions locals.

Arxivat a:

Destacats