Iván Penalba, veí d'Alfafar, premiat amb una beca solidària

L’esportista d’Alfafar, acompanyat per la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alfafar, Dolores Monmeneu, ha vist reconegut el seu esforç i dedicació no solament per l’esport sinó també per la seua trajectòria solidària

Guardar

Iván Penalba Alfafar beca solidaria
Iván Penalba Alfafar beca solidaria

Iván Penalba López veí d'Alfafar ha sigut premiat pel periòdic digital Yosoynoticia.es en la Gala de l'Esport de la Comunitat València amb la beca Hidraqua per a projectes solidaris.

El d'Alfafar va ser triat entre 134 esportistes anònims per a rebre este guardó. Amb este reconeixement Iván Penalba ha vist reconegut el seu esforç no solament per la seua carrera esportiva, sinó també per la seua faceta més solidària, ja que a través de reptes esportius ajuda a diferents causes benèfiques.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament d'Alfafar, Dolores Monmeneu, va acompanyar a Penalba en este esdeveniment per a transmetre el suport que des de l'Ajuntament d'Alfafar es dóna a este tipus d'iniciatives que promouen accions solidàries.

Per a Penalba "va ser un orgull rebre este premi davant de la meua família. Continuaré lluitant per a seguir creant somriures".

La gran família de l'esport valencià va premiar com cada any als millors esportistes de la Comunitat Valenciana, entre els quals estava el jove d'Alfafar.

Iván Penalba està recorrent diferents ciutats de la geografia espanyola per a aconseguir el repte solidari de les 50 mitges maratons. En els seus reptes arreplega aliments i recapta fons per a associacions sense ànim de lucre i persones que necessiten aportacions econòmiques.

Este esportista explica el seu repte solidari de les 50 mitges maratons a través de la xarxa social Instagram @ivanpenalbalopez on es pot seguir cada pas que va donant per a aconseguir les accions benèfiques que es proposa.

Destacats