Gaudeix de la temporada de bany en la piscina municipal d'Alfafar

Coneix les tarifes i els horaris de la piscina d'estiu municipal d'Alfafar, situada en el Complex Esportiu SUMA

Guardar

piscina alfafar
piscina alfafar

El Complex Esportiu Municipal d'Alfafar ja ha obert les seues portes per a les i els banyistes que desitgen passar-se i donar-se un bany en la piscina d'estiu.

Situada al carrer Manuel Baixauli Andrés s/n, el gimnàs SUMA Fitness Club ofereix durant tot l'any 35.000 metres quadrats de les millors instal·lacions i una àmplia gamma d'activitats.

La piscina exterior que obri a l'estiu compta amb dues profunditats, una per a la piscina gran i una altra per a la xicoteta, en la qual es duen a terme diferents classes, però també pots anar a fer bany lliure. Compta amb bar, solàrium i una zona enjardinada.

D'altra banda, també hi ha dues piscines climatitzades, en les quals igualment s'imparteixen cursos, activitats dirigides i bany lliure.

Horaris piscina municipal Alfafar

La piscina del Complex Esportiu Municipal d'Alfafar romandrà oberta fins al setembre, de dilluns a diumenge de 11.00 a 19.00 hores.

Així mateix, també compten amb la piscina coberta i el gimnàs, que té un horari de dilluns a dijous de 7.00 a 22.00 hores; divendres de 8.00 a 22.00 hores; dissabtes de 8.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores; i els diumenges i festius de 8.00 a 14.00 hores.

Preus i tarifes de la piscina d'Alfafar

Els preus per al bany lliure en la piscina municipal d'Alfafar són diferents per a les persones empadronades en el municipi i les que no.

Per a les persones empadronades, l'entrada general a bany lliure són 3 €, mentre que l'entrada reduïda són 2 € (per a majors de 65 anys o menors de 13). Els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, tenen sempre entrada gratuïta.

Si desitges un bo de 10 accessos, són 27 € per a persones empadronades, sempre presentat documentació acreditativa.

D'altra banda, per a persones no empadronades l'entrada general són 3,70 €, la reduïda 2,30 € i el bo de 10 accessos 34,50 €.

Però també hi ha suplements perquè qui ja posseïsca un bo mensual puga accedir il·limitadament a la piscina: 14,70 € en el cas de tots els bons mensuals a excepció del familiar, que és un suplement de 28,50 €.

Destacats