Empresaris i municipis de la pista de Silla s'uneixen contra l'ampliació de l'autovia

Guardar

reunión problemática v31
reunión problemática v31

Els representants dels parcs comercials d'Alfafar, Sedaví i Massanassa s'han reunit amb els ajuntaments dels municipis situats en la pista de Silla per a tractar la problemàtica de l'ampliació de la pista de Silla (V-31) i les conseqüències que comporta per a les localitats de la zona.

En la reunió, duta a terme en el centre comercial MN4 d'Alfafar, s'ha realitzat la presentació d'un estudi de trànsit en el qual s'analitzava com afectarien les obres d'ampliació de la V-31 als accessos dels municipis i, per consegüent, a l'activitat comercial i industrial dels seus polígons.

De la mateixa manera, s'ha exposat la problemàtica que això comportaria en èpoques de fortes pluges, augmentant el risc d'inundacions en els termes municipals i zones urbanes dels municipis. Així mateix, els alcaldes han destacat que aquest projecte d'ampliació de la pista de Silla no contempla accions que valoren alternatives ciclo per als vianants, i implica un aïllament de les zones urbanes del parc natural de l'Albufera.

És per això que tant els ajuntaments, com tot el sector industrial i comercial, s'han posicionat totalment en contra d'aquest projecte. S'ha creat un front comú per a estudiar i presentar al·legacions oferint alternatives, que es consensuaran i es presentaran al Ministeri de Foment.

Els alcaldes i representants empresarials reclamen una revisió d'aquesta acció tant des del punt de vista comercial, que valore l'existència de l'entramat industrial i comercial de la zona, com des del punt de vista de mobilitat sostenible, amb opcions i alternatives que permeten una connexió sostenible entre les zones urbanes i el parc natural.

Destacats