Centenars de famílies congregades en la Fira Medieval d'Alfafar

S'ha pogut gaudir durant tres dies d'esta Fira Medieval en honor a Sant Sebastià que ha comptat amb diferents activitats. La Noria de Da Vinci ha sigut una de les atraccions més reclamada pel públic més jove

Guardar

Feria Medieval Alfafar
Feria Medieval Alfafar

Un any més, l'Ajuntament d'Alfafar ha organitzat amb èxit la seua tradicional Fira Medieval on s'han congregat les famílies del municipi per a passar un cap de setmana diferent en família ple de diversió.

Centenars de alfafarenyes han pogut gaudir durant tres dies de nombres posats de menjar i artesania medieval, i ser partícips de les activitats programades. A més, veïns i veïnes dels municipis adjacents no han volgut perdre's la Fira Medieval situada en la Plaça de l'Ajuntament.

Així, els més xicotets i xicotetes van gaudir amb els tallers de treballs manuals, amb el teatre medieval i pujant la reconeguda Noria de Da Vinci.

La tradicional fira va reunir parades de tot tipus, com a tavernes, tendes d'artesania o d'alimentació. La població va poder contemplar de primera mà com es feien alguns dels objectes que més tard van ser posats a la venda, reconeixent així el valor i autenticitat del treball artesanal.

La Fira Medieval s'ha convertit en una cita destacada per a la ciutadania que aprofita estos dies per a passar temps en família i tornar a l'edat mitjana gràcies a tota l'ambientació preparada per a este esdeveniment.

La regidoria de Cultura i Festes posa així un any més el coronament a la tradicional Fira Medieval en honor a Sant Sebastià que ha tingut un èxit rotund entre tots els que l'han visitat.

Destacats