Alfafar rep el premi Reed Latino per la seua comunicació durant la pandèmia

Guardar

NdP premio Reed comunicación covid 3
NdP premio Reed comunicación covid 3

Alfafar ha obtingut el premi Reed Latino a millor campanya per a xarxes socials entorn del COVID-19 (xicotetes audiències) per la campanya d'impuls municipal "Activem Alfafar".

La campanya de comunicació d'"Activem Alfafar" es fa ressò del pla desenvolupat i aprovat per tots els representants dels quatre grups presents en el ple de l'ajuntament.

El passat cap de setmana es va dur a terme el lliurament de premis Reed Latino Awards, organitzats per la revista Campaings & Elections, els quals reconeixen als millors representants de la comunicació política i de govern a nivell iberoamericà.

Des de l'Ajuntament d'Alfafar el regidor d'Hisenda i Comunicació, Eduardo Grau, ha expressat: "Estem molt contents d'haver rebut aquest premi, encara que per a nosaltres el vertader premi és treballar per al nostre municipi, en unes condicions com tots sabeu molt complicades. Transformar totes les mesures que anàvem plantejant en una campanya fàcil d'entendre per part de la ciutadania ha sigut difícil, però gràcies a l'equip tècnic i el treball conjunt ha sigut possible

El pla d'impuls "Activem Alfafar" engloba les mesures adoptades durant l'estat d'alarma per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la COVID-19, i tota una sèrie d'accions encaminades a la recuperació del municipi en els àmbits de recuperació econòmica, mesures socials, adaptació de l'administració a la nova situació i sol·licituds a administracions superiors.

Destacats