Alfafar renova el conveni amb el Servei gratuït d'Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments

Guardar

AJUNTAMENT-ALFAFAR1
AJUNTAMENT-ALFAFAR1

L'Ajuntament d'Alfafar ha renovat el conveni que manté amb la cooperativa d'advocats El Rogle a través del qual s'ofereix el Servei Municipal d'Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments.

Aquest servei gratuït d'assessorament legal ha atés des de la seua creació més de dos-cents casos de famílies del municipi i ha resolt en multitud d'ocasions favorablement per als afectats per desnonament a Alfafar.

En aqueix sentit, en aquests anys el Servei Jurídic gratuït ha dut a terme paralitzacions de desnonaments, acords de dacions en pagament o de lloguers socials, revisió de clàusules sol o mediacions amb entitats bancàries.

Amb la seua posada en marxa en 2012, l'Ajuntament es convertia llavors en una institució pionera a oferir aquest tipus de serveis a la disposició dels veïns i veïnes més vulnerables del municipi.

L'Ajuntament d'Alfafar continua així amb el seu compromís per garantir una assistència legal gratuïta en matèria hipotecària a aquelles famílies més vulnerables del municipi.

Destacats