Alfafar presenta l'exposició "Expressió a través de la fotografia"

Guardar

alfafar- exposición
alfafar- exposición

Alfafar, a través de la Regidoria de Joventut, ha posat en marxa l'Exposició juvenil internacional "Expressió a través de la fotografia" que es pot visitar durant el dia de hui en l'Espai Jove d'Alfafar i es troba emmarcada dins del programa Erasmus+, finançat per la Comissió Europea.

Des de dijous passat 17 d'octubre, joves d'Itàlia, Eslovàquia, Bulgària, Estònia i Espanya han participat en un intercanvi en el qual, per mitjà de la fotografia, s'ha aconseguit acostar culturalment a aquests territoris. Gastronomia, cultura, esport i ball han sigut els temes fotografiats i que s'exposen hui en l'Espai Jove d'Alfafar.

A més, l'alumnat de 3° i 4° de E.S.O i de 1r de Batxiller dels centres Vamar, Guia i IES 25 d'Abril està visitant l'exposició on els participants del programa els estan explicant els seus projectes fotogràfics, realitzats durant aquests últims dies a Alfafar i els seus voltants, i comptant la seua experiència en Erasmus+. Així, l'exposició busca també acostar fins als centres tota la riquesa cultural del projecte i fer partícip a l'alumnat d'això.

L'exposició, per part seua, no es quedarà a Alfafar, sinó que es traslladarà fins a cadascun dels països participants.

A través d'aquesta mena d'iniciatives, l'Ajuntament pretén acostar la fotografia al conjunt de la ciutadania i promoure la interculturalitat entre els més joves del municipi.

Destacats