Alfafar organitza 5 nous cursos per als joves del municipi

S’ha organitzat un cicle de cursos per a joves que desitgen formar-se com a monitors o monitores de temps lliure infantil i juvenil i en animació juvenil. Les i els interessats podran rebre més informació i inscriure’s als cursos en el Espai Jove d’Alfafar-CIJ

Guardar

espai-jove-alfafar
espai-jove-alfafar

L'Ajuntament d'Alfafar ha organitzat un any més un cicle de cursos per a joves que desitgen formar-se com a monitors o monitores de temps lliure infantil i juvenil i en animació juvenil.

Esta proposta s'ha fet en col·laboració amb els centres juvenils d'altres tres municipis, Albal, Benetússer i Sedaví, ja que les i els joves d'estes localitats comparteixen l'espai on treballen i estudien.

Els cursos estaran formats per dos cursos de monitor o monitora d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, un amb inici a mitjan febrer, a realitzar a Alfafar i Sedaví, i un altre a l'octubre, a realitzar a Albal i Benetússer.

Estos cursos serviran per a capacitar als i les joves que ho realitzen a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització.

D'altra banda, es pretén realitzar tres cursos de formació permanent, que tenen com a objectiu facilitar l'especialització en matèria d'animació juvenil. Es tracta d'un curs sobre "el menjador escolar", a impartir al febrer a Benetússer, un curs sobre "Educació i esport" al maig a Albal, i un tercer curs sobre "seguretat en Internet", en el mes de novembre a Alfafar.

Les i els destinataris principals d'estos cursos són joves dels quatre municipis promotors, que complisquen els requisits que estableix l'IVAJ. Si escau, les places vacants poden ser ocupades per altres persones.

Les i els interessats podran rebre més informació i inscriure's als cursos en el Espai Jove d'Alfafar-CIJ, el Casal Jove d'Albal, el Centre d'Informació Juvenil de Benetússer i el Casal Jove de Sedaví.

Destacats