Alfafar nomena el centre de formació "Mestra Emilia Fenoll"

Amb l'aprovació d'aquesta denominació oficial del centre de formació per a l'ocupació es reconeix la trajectòria de donya Emília com a docent i educadora a Alfafar

Guardar

NdP Centro de formación Mestra Emilia Hinojo
NdP Centro de formación Mestra Emilia Hinojo

L'Ajuntament d'Alfafar ha aprovat la denominació oficial del Centre de Formació per a l'Ocupació "Mestra Emilia Fenoll". Aquesta denominació va ser aprovada en ple el mes de setembre passat com a reconeixement a la trajectòria professional de Donya Emília com a mestra de primària en centres educatius d'Alfafar, la labor educativa dels quals es recorda amb afecte i admiració per part de pares i alumnat.

Donya Emilia ha visitat les instal·lacions del centre de formació situades al carrer Mariano Benlliure, 25. Les aules acullen diverses formacions per a millorar les oportunitats d'ocupabilitat de les persones desocupades d'Alfafar. Les persones beneficiàries d'aquestes formacions reben classes teòriques i pràctiques, on apliquen els coneixements adquirits.

Donya Emilia Fenoll Andrés va exercir la docència a Alfafar des de 1969, primer en el Grup Escolar José Ibáñez Martín i posteriorment en el Col·legi Públic La Fila, on va romandre vint-i-nou anys fins a la seua jubilació en 1998. Així mateix, ha destacat per la seua implicació en la lluita contra el càncer durant quinze anys i la seua labor en la Pastoral de la Salut, pel que va ser reconeguda amb el Premi Dona Rellevant d'Alfafar en 2012.

L'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que "el nom de Donya Emilia Fenoll representa l'enfocament de desenvolupament local a través del coneixement que ha d'inspirar el treball realitzat en les noves aules".

Destacats