Alfafar millora les instal·lacions dels seus col·legis públics

Guardar

ADECUACION_COLEGIOS_ALFAFAR
ADECUACION_COLEGIOS_ALFAFAR

Alfafar ha dut a terme actuacions de manteniment i reforma en els col·legis públics Orba i La Fila.

En el cas del CEIP Orba, escola pública d'educació infantil i primària, es realitzaran actuacions de pintura, neteja i adequació de 27 aules, 2 despatxos, del menjador, i de l'accés tant al gimnàs com als edificis, als vestuaris i a la recepció.

Pel que fa al col·legi La Fila, es duran a terme actuacions de neteja, pintura i adequació de les aules d'educació infantil, de l'aula d'idiomes i també obres completes de reforma de la cuina, amb canvi d'estructura, xapat, paviment i ventilacions noves. Aquestes obres en la cuina, li permetran al centre realitzar el seu propi menjar i no hauran de dependre de servei de catering extern, tal com havia sol·licitat el centre escolar.

Aquestes actuacions, realitzades per l'àrea de manteniment de l'Ajuntament d'Alfafar, es realitzen en el mes d'agost per a no interrompre el curs escolar. Així, se sumen a altres actuacions d'inversió que el consistori realitzarà en els col·legis, com les actuacions del Pla Edificant, on s'invertiran més de 3,5 milions d'euros en els quatre col·legis públics de la localitat, o l'adequació de l'aula de 2 anys en l'Escola d'Educació Infantil Rabisancho, novetat per a aquest curs 2018-2019.

A través d'aquestes actuacions l'Ajuntament pretén garantir una millora significativa d'aquests centres escolars i aconseguir així, unes instal·lacions educatives dignes per a l'alumnat, apostant per l'educació de qualitat en el municipi d'Alfafar.

Destacats